ПРОФІЛАКТИКА ТА ЗАПОБІГАННЯ ТЮТЮНОПАЛІННЯ

Куріння тютюну має майже 500-річну історію. Відкриття Христофором Колумбом в 1492 році Америки пов’язано з відкриттям європейцями багатьох нових для них рослин, серед яких був і тютюн. Особливо популярним тютюн став в XVII–XVIII столітті.

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу

  Бахмацька міська рада оголошує конкурс на посаду директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бахмацької міської ради.

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Бахмацької міської територіальної громади

З метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення Бахмацької міської територіальної громади, відповідно до Закону України "Про управління відходами", Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 року № 918, та рішення виконавчого комітету Бахмацької міської ради "Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Бахмацької міської територіальної громади" від  17 квітня 2024  року № 58, виконавчий комітет Бахмацької міської ради оголошує Конкурс з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Бахмацької міської територіальної громади.

Повідомлення про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водові

    Керуючись п.5 ст.10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» КП "БАХМАЧ-ВОДСЕРВІС" інформує споживачів про зміну тарифів на послуги з централізованого  водопостачання та централізованого водовідведення.

"Єдина ветеранська лінія"

    Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії”. Таке рішення є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики. Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України.

XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації  підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

   Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).