І Н Ф О Р М А Ц І Я конкурсної комісії Бахмацької міської ради з відбору суб’єктів оціночної діяльності про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності із визначення експертної грошової оцінки земельних ділянок

       За підсумками розгляду поданими претендентами конкурсної документації комісією прийнято рішення стосовно укладення договорів із визначення експертної грошової оцінки земельних ділянок:

Увага! Квартирний облік!

       Відповідно до  Правил обліку  громадян,  які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених  постановою  Ради  Міністрів УРСР і Укрпрофради від              11 грудня 1984 року №  470,   виконавчий  комітет  Бахмацької міської  ради   щороку в період з 01 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян,  які  перебувають  на квартирному обліку,  у  ході  якої перевіряються їх облікові дані.         

Подаруйте дитині родину!

            Наближаються новорічні і різдвяні свята. Новий рік і Різдво — це час чудес, радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного! Це час, коли трапляються дива! Кожна родина ретельно готується до цих свят. Дітки разом з батьками прибирають в будинку, прикрашають ялинку, готують смачні страви, дарують один одному подарунки, загадують спільні бажання. Але, на жаль, не кожна дитина в силу тих чи інших обставин може відчути родинне тепло та затишок. Це діти-сироти та діти, позбавленні батьківського піклування, які перебувають в інтернатних закладах. Тому, хто виріс у родині, важко уявити, що відчуває дитина, яка залишилася без батьків. Майже безпорадна, без батьківської підтримки і любові, вона залишається наодинці зі складними життєвими проблемами.

"Лють" запрошує жителів Чернігівщини до своїх лав

  «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Дослідження думки молоді

   З метою дослідження стану реалізації молодіжної політики, вивчення молодіжних проблем, потреб і пріоритетів та участі молоді в процесах прийняття рішень на місцевому рівні Чернігівський обласний молодіжний центр спільно з громадською організацією “Сфера молоді” проводить опитування думки молоді.