Фото без опису     Новий рік та Різдво Христове – найбільш улюблені  для кожного українця свята, адже вони сповнені подарунків та сюрпризів. І так уже давно повелося, що ми, дорослі, готуємо сюрпризи та подарунки дітям.

     Уже традиційно Бахмацька міська рада разом із працівниками районного Будинку дитячої та юнацької творчості організували новорічне свято для дітей під опікою, дітей із багатодітних, малозабезпечених сімей, яке відбулося 29 грудня. Весело і активно провели дітлахи своє дозвілля:  танці,  хороводи, ігри – усе було малечі до снаги.

    Бахмацький міський голова Павло Шимко вручив новорічні подарунки дітям із 50 сімей міста, у яких виховуються понад 135 дітей. Це порадувало дітей найбільше. А дорослим приємно було бачити усмішки на дитячих обличчях, радість в очах, гарний настрій.

     На придбання новорічних подарунків для дітей Бахмацька міська рада використала кошти міського бюджету. Також висловлюємо щиру вдячність  Олегу  Ільченку, Володимиру Бондаренку, Володимиру Романенку, які долучилися до формування подарунків.

      Отож нехай дитинство буде щасливим, яскраві враження та позитивні емоції супроводжують дітей у щоденному житті!