Фото без опису4-5 серпня 2018 року бахмачани відзначили подвійне свято: сто п’ятдесят років утворення робітничого поселення Бахмач і вісімдесят років, як Бахмач отримав статус міста!  

 

    Серед усіх численних свят у році, цей день – особливий для кожного із нас! Адже ми усі любимо рідний Бахмач, його затишок, спокій, мальовничі краєвиди, пишаємося його історією, яка пишеться кожним із нас – так говорив міський голова Павло Шимко  на урочистому відкритті заходів.

 

   Привітати з ювілеєм бахмачан на традиційне свято у міському парку культури і відпочинку завітали народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Олег Купрієнко, голова райдержадміністрації Тетяна Неділько та голова районної ради Віктор Міщук. Підхопили вітальний марафон голови профспілок залізничних підприємств міста.

 

    Багато різноманітних заходів відбулося у святкові дні у місті: турнір зі стрітболу, змагання з силових видів спорту з грошовими призами, виставки у Бахмацькому історичному музеї, одна з них – фотовиставка «Моє місто – моя історія жива». 4 серпня з Днем народження містян вітали артисти шоу-агенції «PROсвято» з м. Прилуки.

 

   Рок гурт «Протифаза»  та знаменитий фольк-рок  гурт «Тінь Сонця»  запалили драйвом глядачів, вітаючи бахмачан палкими українськими патріотичними піснями.