Фото без описуШановні освітяни !

          Щиро вітаю з Днем працівників освіти шкільних вчителів, вихователів, викладачів навчальних закладів, усіх, хто причетний до освітянської галузі, дає світло знань і багатство духу нашим дітям. Ви робите наш світ кращим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток.

          До вчителя йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні і прокладає місток у майбутнє. Фактично саме ви відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашого міста і нашої України.

          Я від усього серця вітаю всіх вас з цим чудовим святом! Зичу міцного здоров’я, нескінченної любові учнів, терпіння і віри. Нехай Бог завжди допомагає вам у вашій нелегкій, але такій благородній праці.

           Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття, та щоб у ваших родинах завжди панували тепло, мир, радість та затишок.

        З нагоди професійного свята висловлюю щиру подяку педагогам загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навальних закладів та закладів, де наші діти проводять дозвілля, здобувають музичну хореографічну грамоту.

      За сумлінну творчу працю, педагогічні здобутки у вихованні нового покоління України та з нагоди Дня працівників освіти Почесною грамотою Бахмацької міської ради нагороджено вихователів  Валентину Бойко (днз «Рукавичка»),  Ларису Білан (днз «Берізка») та Ірину Сипливу (днз «Теремок»).

      З великим задоволенням ще раз вклоняюся ВАМ, педагогам з великої букви, за любов до наших дітей, за терпіння  та талант передавати знання та життєву мудрість юному поколінню. Прошу піднятися на сцену директорів шкіл міста Ірину Олександрівну Оніщенко, Валентину Федорівну Дудку, Ларису Борисівну Лемешко, Олександра Васильовича Комара, Наталію Дмитрівну Швидку та Олександра Петровича Іванька для отримання подарунків та першого видання нової книги « Мій Бахмаче із серцем залізничним».