Шановні митці, цілителі людських душ!

 

 Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

    Споконвіку пісня і танок, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

     Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно користуватися, плекати та примножувати.

   Щиро вдячний працівникам відділу культури та районного будинку культури, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки, а ще за гарні змістовні виступи та концерти, за приємні хвилини нашого дозвілля, за веселий настрій, який ви даруєте глядачам своїми піснями, танками, гумором, чарівними мелодіями.

    Бажаю вам щастя, миру, благополуччя, творчих успіхів, неймовірних талантів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться усі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчих і життєвих перемог.

     Сподіваюсь і вірю, що вдячні глядачі обдаровуватимуть вас аплодисментами,  на ваших виступах завжди будуть тріумфи та аншлаги! І все це заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси !