Сьогодні бахмачанину Федору Григоровичу Матяшу виповнилося 100 років

   Турботою та увагою ювіляра оточив онук Василь. Радують довгожителя і 2 правнучки. Федір Матяш прожив нелегке життя, тяжко працював. Воював під час Другої світової війни, був поранений, має численні ордени та нагороди. Чоловік, як ніхто, знає, що війна — це горе, біль та втрати, і що вона виправдана лише тоді, коли йдеться про захист держави та родини.

Облаштовано укриття в дитячому садочку "Теремок"

   У Бахмацькій громаді продовжується співпраця з ЮНІСЕФ, зокрема, і в межах концепції «Моя маленька фортеця», в рамках якої проведено будівельні роботи та облаштовано укриття в закладі дошкільної освіти «Теремок».

До другої річниці визволення області: Президент вручив нагороди за служіння Українському народові

   До другої річниці звільнення Чернігівщини рятувальники, медики та волонтери, які проявили мужність та героїзм під час активних бойових дій на території області отримали нагороди від Президента України Володимира Зеленського.

Григорій Ковтун провів нараду щодо забезпечення обороноздатності

   Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів семінар-нараду з головами територіальних громад району за участі керівників сільськогосподарських підприємств, представників Ніжинського районного центру комплектування та соціальної підтримки й правоохоронних органів.

Визволення 2022: Сумщина, Житомирщина, Чернігівщина, Київщина

   Два роки тому, кінець березня - початок квітня відзначились для українців важливими перемогами: визволення наших території, які захопили військові РФ з початком повномасштабного вторгнення. Метр за метром наші військові вичищали землі від окупантів Київщини, Чернігівщини, Житомирщини та Сумщини. З кожним звільненим населеним пунктом увесь світ здригався від наслідків окупації наших земель: звірств, які чинив агресор.

Безбар’єрність – це коли зручно всім без винятку: про що говорили на засіданні профільної всеукраїнської ради

   Наприкінці минулого тижня під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулося засідання Ради безбар’єрності. Участь у заході взяли перша леді України Олена Зеленська, представники уряду, голови профільних комітетів Верховної Ради, офіційні представники системи ООН, Ради Європи, ВООЗ, USAID та інших міжнародних організацій в Україні, посольств, начальники обласних військових адміністрацій, представники територіальних громад та громадянського суспільства. Від Чернігівщини до заходу онлайн долучився начальник ОВА В’ячеслав Чаус.