Мобільний клас безпеки у Бахмацькій громаді

   Велика кількість запитань, щирі посмішки та 101% дитячої уваги — результат занять зі здобувачами освіти та вихованцями закладів освіти громади у рамках проєкту "Мобільний клас безпеки". Працівники ДСНС та Нацполіції за допомогою інтерактивних інструментів розповіли дітям правила безпечної поведінки в умовах війни.

Перше засідання Бахмацького молодіжного центру відбулося

   Вчора представники активної молоді вперше зібрались у Молодіжному центрі й обговорили плани та перспективи функціонування молодіжного простору, радились щодо тих чи інших питань розвитку громади, а також генерували нові креативні ідеї.

У Бахмачі запрацює простір «Дбаю про себе»

   У Бахмачі працюють над облаштуванням простору «Дбаю про себе». Питання створення комплексної моделі надання послуг із психічного здоров’я та психосоціальної підтримки обговорили на сьогоднішній зустрічі у рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Про стан справ на прикордонні Чернігівщини – з депутатом Німецького Бундестагу

   У Чернігівській області завдяки німецьким партнерам реалізується низка проєктів, спрямованих не лише на відновлення пошкоджень, а й на подальший розвиток нашого регіону. Так, область вже отримала модульні будиночки, техніку, обладнання, гуманітарну допомогу, діють проєкти для бізнесових кіл, розвиваються міжрегіональні зв’язки. Приміром, Ніжин та Чернігів мають по два міста-побратими у Німеччині, по одному – у Мени та Корюківки. Чернігівська РВА співпрацює з районом Зегеберг, а Чернігівська ОВА – з федеральною землею Мекленбург-Передня Померанія.

Склад «Пакунку малюка» переглянуто із урахуванням побажань батьків та думки експертів

   «Пакунок малюка» – це  одноразова натуральна допомога від держави сім’ям, у яких народилася дитина. Мета цієї програми – підтримати  родину новонародженого та допомогти їй  забезпечити належний догляд за немовлям.