УВАГА! ЛЕПТОСПІРОЗ!

Враховуючи збільшення випадків лептоспірозу в Чернігівській області в поточному році, нагадуємо про це захворювання.

Розпізнавайте фейки разом з «BRAMA»

Війна відбувається не лише за територіальну цілісність, а й за інформаційний простір. Російська інформаційна експансія посилилась з початком повномасштабного вторгнення. Тобто, росіяни намагаються досягти власних національних інтересів методом беззбройного проникнення в інформаційну сферу.

КНП «Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмацької міської ради інформує

КНП «Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмацької міської ради звертається до вас, щоб нагадати, що своєчасне проведення вакцинації, особливо в дитячому віці, захищає від багатьох інфекційних захворювань таких, як гепатит В, дифтерія, правець, коклюш, гемофільна інфекція, поліомієліт, туберкульоз, кір, краснуха та епідемічний паротит.

Некролог: на 87 році життя пішов у засвіти Іван Білогруд

   На 87 році життя перестало битися серце шанованої та поважної людини, відмінника охорони здоров’я, Почесного громадянина міста Бахмача, депутата Чернігівської обласної ради трьох скликань, депутата Бахмацької районної ради сімох скликань – Івана Павловича Білогруда.

Медики та управлівці з 10 громад пройшли підготовчі тренінги для впровадження мобільної медичної послуги у їх спільноті

   У 10 віддалених громадах України впроваджується мобільна медична послуга в рамках проєкту «Здоров'я без відстані: мобільна медицина для громад», що прагне наблизити якісну та своєчасну допомогу пацієнтам у віддалених села. 

Спільний проект Мінсоцполітики та Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП) щодо додаткової соціальної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю

Спільний проект Мінсоцполітики та Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП) щодо додаткової соціальної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю

Бахмаччину відвідала представниця нідерландської миротворчої організації PAX

   Marieke Droogsma цікавилась, як у громаді реалізується молодіжна політика. У ході спілкування з молоддю обговорили першочергові потреби та необхідність фінансової підтримки для втілення запланованих проєктів.