У Бахмачі запрацює простір «Дбаю про себе»

   У Бахмачі працюють над облаштуванням простору «Дбаю про себе». Питання створення комплексної моделі надання послуг із психічного здоров’я та психосоціальної підтримки обговорили на сьогоднішній зустрічі у рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Про стан справ на прикордонні Чернігівщини – з депутатом Німецького Бундестагу

   У Чернігівській області завдяки німецьким партнерам реалізується низка проєктів, спрямованих не лише на відновлення пошкоджень, а й на подальший розвиток нашого регіону. Так, область вже отримала модульні будиночки, техніку, обладнання, гуманітарну допомогу, діють проєкти для бізнесових кіл, розвиваються міжрегіональні зв’язки. Приміром, Ніжин та Чернігів мають по два міста-побратими у Німеччині, по одному – у Мени та Корюківки. Чернігівська РВА співпрацює з районом Зегеберг, а Чернігівська ОВА – з федеральною землею Мекленбург-Передня Померанія.

Склад «Пакунку малюка» переглянуто із урахуванням побажань батьків та думки експертів

   «Пакунок малюка» – це  одноразова натуральна допомога від держави сім’ям, у яких народилася дитина. Мета цієї програми – підтримати  родину новонародженого та допомогти їй  забезпечити належний догляд за немовлям. 

Уряд затвердив стратегію розвитку системи публічних закупівель на 2024 – 2026 роки

    Кабінет Міністрів України схвалив Стратегію розвитку системи публічних закупівель на 2024 – 2026 роки та затвердив операційний план її реалізації у 2024 – 2025 роках. Відповідне рішення було прийняте на урядовому засіданні 2 лютого 2024 року.

"Піраньї" взяли участь у відкритому Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму, що відбувся у Чернігові

4 лютого, за підтримки міської ради, вихованці туристичного гуртка Бахмацького Будинку дитячої та юнацької творчості (тренер Левченко Тетяна) Гурин Платон (Бахмацький ліцей N1), Хомутиннікова Софія, Корень Юлія, Слюсар Катерина, Костюк Рімма, Колпакова Крістіна (Бахмацький ЗЗСО І-ІІІ ст. N5) у складі команди "Піраньї" взяли участь у відкритому Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму, що відбувся у Чернігові.