Вирішення конфліктів мирним шляхом та пропаганда ненасильницької поведінки по відношенню до оточуючих

Питання вирішення конфліктів мирним шляхом та пропаганда ненасильницької поведінки по відношенню до оточуючих на сьогодні є дуже актуальним та важливим у суспільстві, а особливо серед клієнтів пробації.

Про стресостійкість говорили у Бахмацькому секторі пробації

18 травня на базі Бахмацького районного сектору філії Державної установи “Центр пробації” в Чернігівській області відбулась зустріч психолога Бахмацької комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» з особами молодіжного віку, які перебувають на обліку в Бахмацькому районному секторі.

Пробація в дії: погані думки та поведінка змінюються серед хороших людей

     Усі ми знаємо, що за будь-який злочин має бути покарання. Але у більшості людей у свідомості виринає лише один варіант покарання – в’язниця. Та, на жаль, не всі задумуються, що ізоляція від суспільства не є вирішенням проблеми. Адже відбувши строк за тюремними мурами, особа, яка вчинила злочин, повернеться назад у нашу громаду, знову буде нашим сусідом і ходитиме поруч з нашими дітьми…

Про самоконтроль у конфліктних ситуаціях говорили у Бахмацькому секторі пробації

     23 березня 2021 року на базі Бахмацького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області, в рамках співпраці для осіб, котрі перебувають на обліку, організовано зустріч з практичним психологом Бахмацького КУ «Центр надання соціальних послуг» Макаренко Інною Анатоліївною, яка провела із суб’єктами пробації профілактично-інформаційний захід на тему: «Самоконтроль у конфліктних ситуаціях».

Про пенітенціарну пробацію

15 березня 2021 року відбулась робоча зустріч між представниками Бахмацької комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та начальником Бахмацької РС філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Горбач Анною.

У Бахмацькому районному секторі філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області з’явиться перший волонтер пробації

     Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами з питань пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадськими суспільствами, спільна робота у напрямку соціалізації правопорушників. З цією метою, законодавством передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробацію, волонтерів пробації.

В Бахмацькому районному сектору філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області відбулось безкоштовне тестування на ВІЛ

  В рамках проекту "Заради життя" 08 вересня 2020 року Бахмацький районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області відвідала соціальний працівник БО «Чернігівська мережа» Анна Лаврик.  Бажаючим суб’єктам пробації було проведено скринінгове анкетування на ВІЛ, ВГС та туберкульоз, та у разі виявлення ризиків інфікування ВІЛ - інфекцією було запропоновано проведення швидкого тестування, шляхом проведення експрес-тестів, які визначають наявність в крові антитіл до вірусу і робляться «експрес-методом» через забір крові з пальця. Ці експрес-тести дозволяють проводити тестування практично в «польових» умовах і дізнатися результат за 10–15 хвилин.

Робоча зустріч з директором Бахмацького РЦСССДМ

  09 вересня  2020 року старшим інспектором Бахмацького РС філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Тетяною Мороз було ініційовано зустріч з директором Бахмацького РЦСССДМ Василем Оніщенко, за участю суб’єкта пробації, яка опинилась в складних життєвих обставинах.