Зміна адреси Бахмацького РС УДМС у Чернігівськіи? області

     Шановні громадяни, просимо звернути увагу, що 23 липня прии?ом громадян Бахмацьким раи?онним сектором УДМС у Чернігівськіи? області, якии? розташовании? за адресою: м. Бахмач, вул. Шевченка, 44, тимчасово  не здіи?снюватиметься у зв’язку з проведенням організаціи?но-технічних робіт та зміною адреси.

Безвізовий режим з Європейським Союзом

У цей день, 11 червня 2017 року, для громадян України набув чинності безвізовий режим з Європейським Союзом, тобто Україна отримала статус, який дозволяє громадянам України вільно перетинати міждержавні кордони країн Європейського Союзу без попереднього звернення до посольства для отримання дозволу, починаючи з 11 червня 2017 року.

Готуємося до літніх канікул завчасно!

     А літо вже скоро! І літні канікули не за горами! Плануючи відпочинок, радимо завчасно потурбуватися про наявність паспорту для виїзду за кордон, у вас та ваших дітей, а також перевірити їх терміни дії, оскільки це є однією із умов для успішного перетину кордону.

Як працюють підрозділи міграційної служби Чернігівської області в умовах «червоної» зони

     Друзі! Звертаємо увагу, що з 00:00 годин понеділка 29 березня на території Чернігівської області запроваджено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняла 27 березня на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нам важлива ваша думка!

     УДМС України в Чернігівській області постійно здійснює контроль за дотриманням стандартів роботи та якості надання адміністративних послуг шляхом використання електронних сервісів, які мають свою безумовну перевагу під час карантинних обмежень, а саме моніторинг роботи працівників за допомогою QR-коду для оцінки якості надання адміністративних послуг.