Про початок опалювального сезону заздалегідь потурбувалися не тільки господарники-роботодавці, а й служба зайнятості. Жоден опалювальний сезон для зареєстрованих безробітних, які за освітою і досвідом роботи є операторами котельні, машиністами (кочегарами) котелень  не розпочинався без попередньої перевірки знань.

10 серпня 22 безробітних Бахмацької районної філії Чернігівського ОЦЗ  розпочали навчання на курсах підвищення кваліфікації за навчальною програмою «спеціальне навчання та повторна перевірка знань для працівників котелень та машиністів (кочегарів) котелень» з використанням дистанційних технологій у Рівненському ЦПТО державної служби зайнятості. Під час навчального процесу безробітні здобувають  та відновлюють навики роботи з опалювальним устаткуванням, що допоможе кожному з них працевлаштуватись безпосередньо на робоче місце.

По закінченню навчання всі слухачі отримають допуски до виконання опалювальних робіт, щоб з початком опалювального сезону знову стати зайнятими у такій важливій сфері, як теплопостачання на підприємствах нашого району.

Фото без опису

Фото без опису