У рамках укладеної угоди про співпрацю Бахмацької районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості з 2 відділом Ніжинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо відбору кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом  22 вересня відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройні Сили України.

      Провідний фахівець з профорієнтації Бахмацької районної філії  Олена Нирковська розповіла про стан ринку праці, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості та наголосила, що служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних з високим рівнем оплати.

      Представник 2 відділу Ніжинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо відбору кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом, інструктор відділу рекрутингу та призову Руслан Топішко, надав інформацію про порядок відбору громадян на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського та офіцерського складу, ознайомив з пільгами і гарантіями для військовослужбовців, грошовим забезпеченням та умовами контракту.

       Запрошені на захід дізналися, що набір військових до лав Збройних Сил України проводиться за рахунок призовників строкової служби, якими є чоловіки у віці від 18 до 27 років, а також набору бажаючих на контрактну службу. Збройні Сили України представлені такими видами: Сухопутні війська, Повітряні сили, Військово-морські сили, Високомобільні десантні війська, Сили спеціальних операцій.

       Учасники заходу отримали відповіді на свої запитання.

Фото без опису