Визначено переможців 4-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми  «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 13 по 26 березня. За повідомленням обласного центру зайнятості, по нашій області – 8 позитивних рішень. Тобто ще 8 наших земляків отримають мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу.

   Найбільша кількість переможців цього разу - з Чернігова, де в результаті їхньої діяльності сфера послуг у місті поповниться послугами з ландшафтного дизайну та обрізки дерев, розширять та вдосконалять спектр послуг вже діючі швейне підприємство, клінінгова компанія та кав’ярня. Також має з’явитися грумінг-салон для тварин та новий продуктовий магазин з піцею власного виробництва. Сподіваємось, що приємно будуть вражені й мешканці Коропа, де незабаром відкриється фітнес-клуб.    Жителі ж Куликівки матимуть змогу насолоджуватися сушами – послуги з їх приготування та доставки планує надавати їх землячка, яка є серед отримувачів мікрогранту на бізнес.

   Загалом же з початку року переможцями за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» стали 34 мешканці області. Їх бізнес-плани передбачають створення 87 нових робочих місць.

   Нагадаємо: сума фінансової підтримки за програмою «Власна справа» становить від 50 до 250 тис грн в залежності від кількості створених робочих місць.

   Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» можна через портал Дія прямо зараз https://is.gd/KT7RoW

   Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv