Перерахункам пенсій у березні - бути!

На сайті Уряду оприлюднено постанову від 23.02.2024 № 185 “Про індексацію пенсійний і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році“, якою передбачено проведення індексації пенсій, підвищення розмірів мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшення рівня мінімальних пенсійних виплат окремим віковим категоріям пенсіонерів.

Пільговики, яким пільги надаються залежно від доходів, отримають всі належні виплати у березні

Пільги деяким категоріям громадян надаються за умови, що середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу.

В Чернігові відкрили оновлене приміщення сервісного центру ПФУ

У зв’язку з переїздом, відділ обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, який розміщувався за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 162, здійснює прийом відвідувачів за новою адресою: м. Чернігів, вул. Музична, 1 а (район колишньої фабрики музичних інструментів).

Подати/ отримати документи без відвідування державних установ? Засобами вебпорталу ПФУ – просто!

На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/ реалізована можливість без відвідування державних установ отримати онлайн довідки та іншу інформацію, передбачену функціоналом вебпорталу.

Оголошення

   З 22.01.2024 у зв’язку з переїздом, відділ обслуговування громадян №1 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян, який розміщувався за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 162, здійснює прийом відвідувачів за новою адресою: м. Чернігів, вул. Музична, 1а (район колишньої фабрики музичних інструментів).