СБУ заблокувала канал збуту пороху криміналітету

СБУ запобігла незаконному збуту вибухових речовин у Чернігівській області. У зловмисника вилучено майже 2,5 кг пороху та більше сотні набоїв калібру 7,62 мм. Серед «замовників» товару були представники кримінальних кіл.

На Чернігівщині СБУ звільняла «заручників»: проведено антитерористичні навчання

Служба безпеки України провела антитерористичні навчання на території Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства Державної міграційної служби України.

На Чернігівщині СБУ блокувала канал контрабанди вибухових речовин та нелегальної міграції іноземців через державний кордон України

На Чернігівщині співробітники Служби безпеки України викрили і блокували канал контрабанди вибухових речовин та нелегального переправлення осіб через державний кордон України до Російської Федерації.

СБУ припинила діяльність злочинців, які займалися рекетом на Київщині і Чернігівщині

Служба безпеки України припинила діяльність міжрегіонального злочинного угруповання, учасники якого причетні до скоєння тяжких злочинів. В ході синхронних операцій одразу в декількох областях України було затримано семеро чоловіків. Четверо із них – члени одного із добровольчих батальйонів.