Інформаційно-роз’яснювальна робота ДСНС України

   Фахівці Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Бахмацької територіальної громад.

Перевірки у закладах освіти

     З 10 червня 2021 року на територіях Бахмацької, Батуринської та Дмитрівської територіальних громад інспекторським складом Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області розпочаті позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки об'єктів закладів освіти. 

Ніжинський район: внаслідок власної необережності при курінні загинув 64-річний чоловік

07 червня о 08:07 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Піски Бахмацької територіальної громади.

Пожежна безпека у місцях торгівлі паливом

     Пожежі є найбільш руйнівними стихійними лихами в нашій країні. Щорічно вони забирають людські життя і завдають значних матеріальних збитків підприємствам і організаціям різних форм власності. Особливу небезпеку становлять склади зі зберігання палива і автозаправні станції, так як надзвичайні ситуації на таких об’єктах трапляються не часто, але вони несуть в собі максимальну загрозу людям і навколишньому середовищу. Пожежна безпека на АЗК повинна дотримуватися неухильно, в суворій відповідності з діючими правилами і нормативами.

СЛУЖБА 101 ІНОРМУЄ!

     Бахмацький РВ УДСНС України у Чернігівській області інформує, що з 04 березня 2021 року вступив в дію Закон України "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки"   від 3 лютого 2021 року № 1187-IX, який передбачає підвищення штрафів: