Скликання: 8
Сесія / комісія: 11
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 28.05.2021
Номер документу: -
Назва документу: Рішення та результати поіменного голосування 11 сесії Бахмацької міської ради 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Результати поіменного голосування та Порядок денний 11-ї сесії Бахмацької міської ради 8 скликання від 28 травня 2021 р. (0.02 МБ)
  2. П Р О Т О К О Л 11 –ї сесії Бахмацької міської ради 8-го скликання від 28 травня 2021 р. (0.07 МБ)
  3. Про внесення змін до пункту 1 рішення 6-ї сесії Бахмацької міської ради восьмого скликання від 17 лютого 2021 року «Про прийняття у комунальну власність Бахмацької міської територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогос (0.02 МБ)
  4. Про внесення змін до рішення 45-ї сесії 7 скликання Тиницької сільської ради від 11 вересня 2020 року «Про надання дозволу на оформлення технічної документації із землеустрою» (0.03 МБ)
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок на території колишніх сільських рад: Біловежівської, Пісківської, Стрільницької, Григорівської та Фастовецької (0.05 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.03 МБ)
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок в адміністративних межах Бахмацької міської територіальної громади (0.03 МБ)
  8. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в адміністративних межах Бахмацької міської територіальної громади (0.03 МБ)
  9. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території колишніх сільських рад: Григорівської та Красилівської (0.03 МБ)
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та зміни цільового призначення земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах (0.02 МБ)
  11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок в адміністративних межах Бахмацької міської територіальної громади (0.03 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) на території колишніх сільських рад: Бахмацької, Тиницької та Курінської (0.03 МБ)
  14. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення та надання у власність земельних ділянок учасникам бойових дій (0.03 МБ)
  15. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та надання у власність земельних ділянок на території колишніх сільських рад: Григорівської, Біловежівської, Фастовецької, Пісківської та Красилівської (0.06 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) (0.03 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та надання у власність земельних ділянок на території колишніх сільських рад: Григорівської, Фастовецької, Красилівської, Стрільницької, Курінської, Тиницької та Бахмацької (0.04 МБ)
  19. Про надання згоди на поділ земельної ділянки (0.03 МБ)
  20. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення та надання у власність земельних ділянок в межах с. Бахмач, с. Тиниця, м. Бахмач та на території колишніх сільських рад: Бахмацької та Халимонівської (0.03 МБ)
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення та зміни цільового призначення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах (0.02 МБ)
  22. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  23. Про припинення права користування земельними ділянками (0.03 МБ)
  24. Про проведення земельних торгів щодо земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах (0.03 МБ)
  25. Про розгляд та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для громадських пасовищ (0.03 МБ)
  26. Про створення Молодіжної ради (0.02 МБ)
  27. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Бахмацької міської територіальної громади комплектів медичного обладнання та закріплення його на праві оперативного управління за КНП “Бахмацька міська лікарня” Бахмацької міської ради (0.03 МБ)
  28. Про прийняття з державної у комунальну власність Бахмацької міської територіальної громади нерухомого майна (0.03 МБ)
  29. Про погодження розмірів щомісячної батьківської плати за навчання, затвердження переліку пільг щодо плати за навчання у комунальному закладі позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» Бахмацької міської ради (0.02 МБ)
  30. Про намір передачі майна в оренду за адресою: Чернігівська обл., м. Бахмач, вул. Першотравнева, 36 (0.01 МБ)
  31. Про надання матеріальної допомоги (0.03 МБ)
  32. Про надання згоди на передачу у комунальну власність Бахмацької міської територіальної громади нежитлової будівлі по вул. Соборності, 66-г в м. Бахмач (0.02 МБ)
  33. Про затвердження Програми про призначення та виплату премії Бахмацької міської ради обдарованим і талановитим учням загальноосвітніх навчальних та позашкільних закладів Бахмаччини «Обдарованість» (0.04 МБ)
  34. Про затвердження Положення про сектор культури і туризму Бахмацької міської ради у новій редакції (0.03 МБ)
  35. Про затвердження звернення депутатів Бахмацької міської ради до Кабінету Міністрів України (0.02 МБ)
  36. Про затвердження Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на території Бахмацької міської територіальної громади на 2021 рік (0.03 МБ)
  37. Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка комунального некомерційного підприємства «Бахмацький міський центр первинної медико- санітарної допомоги» Бахмацької міської ради Чернігівської області на 2021 рік» (0.04 МБ)
  38. Про внесення зміни в організаційну структуру комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради (0.03 МБ)
  39. Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності Бахмацької міської територіальної громади (0.11 МБ)
  40. Про закріплення майна на праві господарського відання за КП “Бахмацьке” (0.07 МБ)