До уваги жителів м. Бахмач Бахмацького району Чернігівської області!

Врахування громадських інтересів : згідно ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» проект містобудівної документації «Генеральний план міста Бахмача Чернігівської області» оприлюднюється у засобах масової інформації, а також розміщується на офіційному сайті Бахмацької міської ради  для врахування громадських  інтересів. Пропозиції до зазначеного проекту містобудівній документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких  розташовані на території, щодо якої розроблено , відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

  1. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації;
  2. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на територію міста Бахмач;    .
  3. народні депутати України, депутати Бахмацької міської ради.

Заплановані інформаційні заходи: оприлюднення проекту містобудівної документації проводиться через прилюдне експонування шляхом розміщення матеріалів в приміщені виконавчого комітету Бахмацької міської ради за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності,42, 1-й поверх.

Місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації: з проектом містобудівної документації «Генеральний план міста Бахмач Чернігівської області- можливо ознайомитися на офіційному сайті Бахмацької міської ради в розділі «містобудівна документація»  , а також в приміщенні виконавчого комітету Бахмацької міської ради протягом місяця.

Пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища,- ім'я та по батькові - місця-проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обгрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції та зауваження подавати до відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства  Бахмацької міської ради за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності,42, тел. (04635) 2-13-31. Початок подання пропозицій: з 09.12.2017 р.

Завершення подачі та розгляду пропозицій - по 09.01.2018 року. Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду. .

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - начальник відділу  архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства –Путря О.П.