ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ ЗМІНУ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З УТРИМАННЯ БУДИНКІВ ТА ПРИБУДИНКОВИХ ТЕРИТОРІЙ ЯКІ НАДАЮТЬСЯ

ТОВ БАХМАЦЬКОЮ ЖЕК

 

            На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 “Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структури  цін / товарів з обґрунтуваннями її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад” , зі змінами до нього від 08.09.2017  за №234 , ТОВ Бахмацька ЖЕК    інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових  територій.

            Необхідність перегляду тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та при будинкових територій  виникла в зв’язку з тим, що діючі тарифи, які були затверджені рішенням виконкому Бахмацької  міської ради від 31.01.2017 № 04, не  відповідають фактичним витратам по утриманню житлового фонду та не забезпечують безперебійну та якісну роботу з надання  послуг. На даний час діючий тариф не відшкодовує собівартість послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових  територій. Причиною збиткової діяльності по наданню послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових  територій є економічні чинники, які не залежать від підприємства. Зазначена проблема обумовлена тим, що підвищилася мінімальна заробітна плата у 2,4 рази; підвищилася вартість на паливно-мастильні матеріали у 1,28 рази; на сьогодні збільшився тариф на електроенергію 1,3 рази. В рази подорожчали матеріали, необхідні для проведення технічного  обслуговування та ремонтних робіт. Це фактори негативно впливають на якість виконуваних робіт та призводять до погіршення фінансово-економічного  стану підприємства.

            В зв’язку з вищевказаним обґрунтованими обставинами сьогодні виникає нагальна необхідність у перегляді діючих тарифів для приведення їх до економічно обґрунтованих витрат підприємства на даний час.

            Розрахунок тарифів виконано відповідно  до Порядку формування тарифів на послуги  з утримання будинків і споруд та прибудинкових  територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року  № 869 зі змінами  та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України “Про затвердження  Норм часу та матеріально – технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій” від 25.12.2013 р. № 603. Перелік послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових  територій розроблено відповідно до переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869 (перелік, періодичності та строки вищевказаних послуг розміщено в адмінприміщенні ТОВ Бахмацької ЖЕК на дошці оголошень та на  сайті  Бахмацької міської ради в мережі Інтернет ).

            Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом 8 календарних днів з дня опублікування повідомлення за адресою: м. Бахмач, вул. Зоряна,65.

АДМІНІСТРАЦІЯ

ТОВ Бахмацької ЖЕК

-------Тарифи----------