Фото без опису     Серпень знову подарував нам з вами гарну нагоду зустрітися громадою аби відзначити День народження нашого улюбленого міста Бахмача!

     Наше свято об’єднує усіх, кому Бахмач дорогий серцю, хто тут народився чи хоч одного разу побував. Щороку на нашому святі зустрічаємо гостей не тільки із різних міст України, Білорусії, Грузії, Польщі, Чехії, а й з далекої Америки, Італії, Греції, Нідерландів. Ми гостинно вітаємо усіх!

     Гордістю і славою нашого міста є Почесні громадяни. Щороку ми вітаємо їх у День міста Бахмача.

     Цього року звання «Почесного громадянина міста Бахмача» відповідно до рішення 58-ої сесії Бахмацької міської ради від 18 липня присвоєно Миколі Павловичу Шимку.

   Стало гарною і приємною традицією У День міста відзначати у номінаціях тих, хто став великим «плюсом» для міста, хто долучився до його розбудови:

Василя Миколайовича Булаха у номінації «Кращий благоустрій об’єкту міської інфраструктури»; найстаршими бахмачанками на сьогодні є Поліщук Віра Олексіївна та Бадай Галина Максимівна( по 98 років); а наймолодшою – новонароджена дівчинка у родині Носова Богдана та Анни; «Краща вулиця» - П. Прокоповича, де головою вуличного комітету є Дудко О. М.; «Зразкове обійстя» у родини Семеренків по вулиці  П. Прокоповича; «Кращий благоустрій підприємства» - у Бахмацької колійної машинної станції та пасажирського вагонного депо Бахмач; «За активну громадську позицію» -   Гучинському М.М. та О.Паристого їхніми однодумцями.