Свято українських воїнів стало однією з головних дат у нашій державі. Актуальність свята і його важливість для кожного з нас стала зрозуміла після початку російсько-української війни, коли сотні тисяч чоловіків і жінок були змушені покинути звичні справи і встати на захист безпеки країни і благополуччя співгромадян.

 

     У день Збройних сил України міський голова Павло Шимко побажав нашим воїнам вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відбивати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, та щастя і доброту в серці.

 

    Павло Шимко підкреслив, що місцеве самоврядування — це потужний корпус, що об'єднує в своїх рядах депутатів місцевої ради, голів вуличних та будинкових комітетів, членів виконкому міської ради.
Це справді народна влада — влада для громади і в інтересах громади.

   Міський голова вручив грамоти Бахмацької міської ради: волонтеру Левченко Т.П., службовцям ЗСУ  Проценку О.М. та Момоту М.М., посадовим особам місцевого самоврядування Марковій О.В., Сінкевич Т.М., Яременко С.М. та Герасименку І.Г., депутату 7 скликання Євстаф’єву О.Є. та члену виконавчого комітету Ляху С.Г.