Фото без опису

Шановні бахмачани!
Цьогоріч 1 серпня наше місто святкує свій День народження! Це особливий день, бо іменини рідного міста – свято єднання! Саме у такі моменти ми відчуваємо у своїх серцях любов, повагу та гордість за свою малу батьківщину.
Нехай ще не все доведено до ідеального стану , але кожен з нас, вносячи свою дещицю у розвиток рідного міста, прагне зробити його привабливішим і комфортнішим. Разом ми зможемо і далі розбудовувати місто, наповнювати його новими здобутками. Разом ми - сила!
Пишаємося нашими почесними громадянами - Гросманом Михайлом Яковичем, Білогрудом Іваном Павловичем, Шимком Миколою Павловичем, які продовжують бути активними учасниками всіх важливих процесів, пов'язаних з життєдіялтністю міської громади, кожен з них є прикладом, джерелом енергії і натхнення для нас. Многая літа вам!
Від щирого серця вітаю усіх бахмачан з Днем міста! Нехай наш Бахмач динамічно розвивається і процвітає! Містянам бажаю миру, міцного здоров’я, любові, достатку, щасливої долі й Божого благословення на добрі справи!
Щиро зичу усім твердої віри у свої можливості та вдалого їх використання заради благополуччя родини та рідного міста, уміння подавати руку допомоги один одному у скрутну хвилину! Будьте милосердними, миролюбними і доброзичливими у маленькій міській родині.
Дякую та вклоняюся кожному бахмачанину за всі гарні справи, наміри та починання, які спрямовані на розвиток та благоустрій громади, поліпшення доброту його мешканців.
Хай нам щастить!
З повагою
Бахмацький міський голова                                     Павло ШИМКО