Шановні бахмачани!
   Сьогодні у нашому місті засяяла вогнями новорічна ялинка, яка є символом різдвяно-новорічних свят та доброї волі жителів усієї нашої громади.
   Так уже традиційно ведеться: на порозі Нового року і Різдва Христового потрібно проаналізувати в думках минулий рік, згадати усе позитивне і негативне в ньому, аби в новому році врахувати набутий досвід і зробити своє життя кращим.
   Підсумовуючи рік, що минає, відзначу, що він був нелегкий, насичений подіями, напруженою працею, протистоянням пандемії і продовженням війни на Сході. Але ми всі вкотре переконалися, що разом під силу вирішити будь-які проблеми і подолати будь-які негаразди і виклики часу.
   Дякую медичним працівникам, які уже майже рік щоденною тяжкою працею рятують людські життя, висловлюю шану та повагу нашим захисникам, які продовжують захищати незалежність нашої держави на Сході, і завдяки яким ми мирно зустрічаємо це свято.
   Цьогоріч наша територіальна громада стала майже вдвічі більшою, а значить потужнішою і міцнішою. Попереду багато роботи з вирішення питань її життєдіяльності. Тож нехай прийдешній рік стане роком нових звершень, успіхів та здобутків.
   Сьогодні ми відзначаємо величне християнське свято – День Святого Миколая. Цього дня прийнято не тільки дарувати подарунки, а й допомагати всім, хто потребує підтримки. Тож даруйте свою любов один одному, творіть добро і будьте певні, що воно повернеться до вас сторицею.
   Нехай Святий Миколай освятить вас найкращими людськими чеснотами, благословить на добрі справи, принесе мир, здоров’я, добробут, благополуччя та злагоду нашим родинам.
   Уже стало доброю традицією прикрашати нашу живу ялинку, яка з кожним роком стає вищою і кращою, і завжди розділяє з нами ці прекрасні хвилини радості від зустрічі свята.
   Ялинка цьогоріч особливо чарівна!
   Все буде добре!
   Веселих різдв‘яних свят і щедрого на приємні події Нового 2021-го року!