Фото без опису

   Відбулася зустріч народного депутата Анатолія Гунька з головами та старостами Бахмацької та Дмитрівської територіальних громад.
  У ході спілкування нардеп розповів про свою роботу, зокрема, детально зупинився на питанні зниження тарифів на газ для населення, констатуючи, що вони є значно завищеними і непід'ємними для населення. Зазначив, що несправедливою є ціна і на доставку газу по мережах, які будувалися за кошти населення та безкоштовно були передані "облгазам". Саме над цим питанням працює зараз зі своєю командою. Негативно оцінив депутат і реформу пошти, яка ліквідувала свої відділення у сільських населених пунктах. Під час спілкування торкнулися і актуальної на сьогодні теми переробки сміття. Депутат дав доручення своєму помічнику Ігорю Калініченку бути присутнім 21 січня під час обговорення цього питання депутатами міської ради та представниками громадськості.
   З питаннями щодо ремонту доріг загального користування, обрізання дерев, які створюють небезпеку транспорту, звернулись до депутата старости сіл. Прохання  допомогти ввести в експлуатацію новозбудовану медичну амбулаторію в с.Бахмач озвучила його староста Наталія Гришко.
Дмитрівський селищний голова Валентин Бойко попросив звернути увагу колег- народних обранців на проблеми сільського населення при прийнятті законодавчих актів, бути ближчими до людей, а як підсумок, зазначив, що реформа децентралізації має багато недоліків та недопрацювань, що держава скинула з себе вирішення усіх соціально важливих питань, і цей непосильний фінансовий тягар ліг на плечі громад, а так не мало відбутися.
Анатолій Гунько запропонував активам громад визначитися з пропозиціями щодо найбільш важливих об'єктів, які будуть фінансуватися за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток та коштів державного фонду регіонального розвитку.
  Також нардеп пообіцяв надавати безоплатну правову допомогу у вирішенні складних юридичних питань громадською організацією "Правозахист +" та повідомив, що у лютому у м. Бахмачі розпочне роботу його громадська приймальня в адмінприміщенні по вулиці Першотравневій, 36.