Фото без опису

У зв’язку з погіршенням погодних умов, пов’язаних зі значними опадами снігу, у міській раді організовано роботу штабу з ліквідації наслідків стихії.

          Опрацьовано шляхи організації роботи з розчищення території громади. Розчистка проїзної частини виконується згідно з затвердженими маршрутами.

          Основне навантаження здійснюється підприємством КВП «Комунальник», яке, на жаль, має лише 3 одиниці снігоочисної техніки для оперативного виконання робіт. Громада утворена нещодавно, питання збільшення кількості одиниць техніки не перебуває поза увагою керівництва, уже 17 лютого буде винесено на обговорення депутатів міської ради на черговому засіданні сесії.

          Також для прибирання території громади за кошти міського бюджету залучено техніку інших суб’єктів господарювання.

Виконком міської ради звернувся до керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів з проханням допомогти з розчищенням снігу в населених пунктах їх базування.

Тримаємо постійний зв'язок зі Службою автомобільних доріг у Чернігівській області щодо розчищення доріг загального користування місцевого та районного значення між населеними пунктами.

Закликаємо керівників підприємств, установ і організацій, приватних підприємців і всіх мешканців громади долучитися до ліквідації наслідків стихії, вчасно прибирати сніг біля своїх територій та з тротуарів поряд із будівлями.

Шановні мешканці громади, просимо вас утриматися від виїзду на особистому транспорті без нагальної потреби. Не залишайте  машини на узбіччях, крайніх смугах доріг і тротуарах, щоб дорожня техніка могла безперешкодно працювати.

               Координатором штабу з ліквідації наслідків стихії є заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Варчак Анатолій Григорович (тел. 096 975 4334).

Прохання до всіх мешканців громади  із розумінням та терпінням сприймати цю ситуацію.

          Лише спільними зусиллями нам вдасться  швидше вирішити дану сезонну проблему.

                                             

Виконавчий комітет Бахмацької міської ради