Фото без описуФото без описуФото без опису

Перелік обов’язкових документів, що подаються перевізником-претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом

  1. Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міжміському (приміському) маршруті загального користування (додаток 1).
  2. Перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знаку, року випуску транспортного засобу (зразок додаток 2).
  3. Відомості за підписом суб’єкта господарювання про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті з зазначенням підстав для їх використання перевізником (зразок додаток 3).
  4. Копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті.
  5. Копія документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації).
  6. Перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
  7. Анкета до заяви на участь в конкурсі (додаток 4).
  8. Копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.

 

 

 

Перелік рекомендованих документів, що подаються перевізником-претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом

1. Копія ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні).

  1. Копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті.
  2. Перелік усіх ліцензованих транспортних засобів (не нижче ЄВРО-2) перевізника-претендента (зразок додаток 5).