Ряд важливих у діяльності Бахмацької території громади питань розглянуто на засіданні виконавчого комітету Бахмацької міської ради, яке відбулося 18 лютого. Зокрема, оновлено склади комісій з житлових питань, з питань поводження з безхазяйними відходами, з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, захисту прав дитини, опікунської ради та інші.

     З метою покращення автобусного сполучення з центром громади утворено конкурсний комітет з підготовки та проведення конкурсів на міських та приміських маршрутах загального користування, які не виходять за межі Бахмацької територіальної громади.

     Також вироблено механізм надання адміністративних послуг з реєстрації народження та смерті громадян, укладання шлюбу. Тепер мешканцям сільських населених пунктів не потрібно буде їхати до міста Бахмача, щоб вирішити це питання. Цю послугу можуть надати старости за місцем проживання.

      Відповідно до затверджених програм прийнято рішення  про надання матеріальної допомоги у розмірі 5 тис грн. особам, призваним на строкову військову службу, та у розмірі 3 тис. грн. особам призваним на військову службу за контрактом, а також  забезпечено безкоштовний відпуск дров громадянам, які перебувають у скрутному матеріальному становищі.

Фото без опису