У ході  пленарного засідання шостої сесії Бахмацької міської  ради   8 скликання, яке відбулось 17 лютого, мешканці громади порушували питання щодо налагодження автобусного сполучення між мікрорайоном «Бахмач-Київський» і центром міста Бахмача та охопленням автобусним сполучення с. Бахмач-2.

     У результаті проведеної міським головою Павлом Шимком робочої наради прийнято рішення про напрацювання розкладу руху автобусів по маршруту № 9 «Бахмач – Міська лікарня» з 24 лютого по 1 квітня. А саме: автобус, який вранці доставляє медичних працівників на роботу в Бахмацьку міську лікарню, повертаючись, здійснюватиме заїзд в с.Бахмач-2 та забиратиме пасажирів до центру міста.

     Також продовжено вечірній рейс автобусного маршруту № 3 о 17 год 20 хв, який, відправляючись з площі Героїв Майдану буде здійснювати заїзд в с.Бахмач-2 о 17 год 35 хв з подальшим рухом до мікрорайону «Бахмач-Київський» по вул. Поштова до магазину «Мрія».

      Після здійснених напрацювань у квітні буде проведено конкурс по пасажирському перевезенню мешканців громади на зазначених автобусних маршрутах.

Фото без опису