Повідомляємо, що відповідно до вимог законів України « Про культуру», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури  ( за змінами), Переліку посад художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, заміщення яких здійснюється  на конкурсній  основі, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016р. №497 в комунальному закладі «Бахмацький Будинок культури» Бахмацької міської ради   по закінченню терміну про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад концертмейстера та режисера комунального закладу «Бахмацький Будинок культури» Бахмацької міської ради 03 березня 2021р. пройшли два засідання конкурсної комісії, яка,  після проведення усіх процедур конкурсу,  вирішила:

1. Рекомендувати в.о. директора КЗ «Бахмацький БК» Бахмацької міської ради Фостію Є.В.  призначити  Гненика Олександра Сергійовича на посаду концертмейстера КЗ « Бахмацький  Будинок  культури» Бахмацької міської ради  з підписанням з ним контракту на 3 роки.

2. Рекомендувати в.о. директора КЗ «Бахмацький БК» Бахмацької міської ради Фостію Є.В.  призначити  Вовкушівську Наталію Вікторівну  на посаду режисера  КЗ «Бахмацький  Будинок  культури» Бахмацької міської ради  з підписанням з нею  контракту на 3 роки.