Фото без опису     З 01 СІЧНЯ 2021 РОКУ ЗАЯВИ ТА ДОКУМЕНТИ НА ПРИЗНАЧЕННЯ ВСІХ ВИДІВ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ ТА КОМПЕНСАЦІЙ ПРИЙМАЮТЬСЯ ЧЕРЕЗ ВІДДІЛ "ЦНАП" ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БАХМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

     Одночасно повідомляємо, що для населення нашої громади суттєвих змін не відбудеться, окрім того, що відповідні послуги тепер приймають адміністратори відділу "ЦНАП", який знаходиться у приміщенні Бахмацької міської ради за адресою м. Бахмач, вул. Соборності, 42,  І поверх.

     ВІД ПОЧАТКУ РОКУ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ БАХМАЦЬКОЇ РДА ПРИПИНИЛИ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН.

     Усі звернення із соціальних питань приймають особисто адміністратори відділу "ЦНАП" та у цифровому форматі за допомогою програмного комплексу "Соціальна громада" передають для ухвалення рішень до Бахмацького відділу реалізації державної соціальної політики управління соціального захисту населення  Ніжинської РДА Чернігівської області.

     «Соціальна громада» – програмний продукт, за допомогою якого справи в цифровому вигляді передаються від громад до органів соціального захисту населення райдержадміністрацій для призначення соціальних допомог та компенсацій. Електронні копії документів, прийняті через «Соціальну громаду», відразу потрапляють до Бахмацького відділу реалізації державної соціальної політики управління соціального захисту населення  Ніжинської РДА Чернігівської області, що скоротить час прийняття рішення.

     ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ТА ПЛАНУВАННЯ ЧАСУ Є МОЖЛИВІСТЬ ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАПИСУ НА ПРИЙОМ ДО СПЕЦІАЛІСТІВ ЗА ТЕЛЕФОНОМ (04635)  2-11-74