Нагальні питання забезпечення функціонування Бахмацької територіальної громади обговорили під час наради зі старостами. Провів засідання міський голова Павло Шимко.

         Зокрема, йшлося про необхідність опрацювання та надання до міської ради пропозицій до Програми соціально-економічного розвитку громади,  включивши  найбільш значущі соціальні об’єкти.    

         Учасники заходу опрацювали питання організації громадських робіт на території громади.  Водночас було окреслене механізм введення у КП “Бахмацьке” посад осіб, відповідальних за благоустрій у населених пунктах громади.

         Обговорили також й інші актуальні питання, серед яких - обслуговування вуличних мереж, обмеження руху великовагового вантажного транспорту, збереження посади листоноші в с. Піски. Акцентували й на запровадженні з 1 квітня поточного року реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання особи в електронній формі.

         У ході спілкування була озвучена проблема щодо безпідставного відключення від газових мереж населення громади, зокрема, такі випадки були зафіксовані у селах — Халимонове та Бахмач. Тож вирішено звернутися з відповідним листом до  голови правління АТ "Чернігівгаз"  Алли Ярової щодо недопущення подібної ситуації надалі.

         Якість життя мешканців громади залежить від спільної, злагодженої роботи у різних напрямках діяльності та швидке реагування на вирішення проблем, тому кожен повинен розуміти ступінь відповідальності.

Фото без опису

Фото без опису