Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради відповідно до наказу від 29 квітня 2021 № 75 «Про проведення Про оголошення конкурсу на посаду директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради та Курінського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бахмацької міської ради», з метою публічного і прозорого призначення на посаду директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради що знаходиться за адресою: Чернігівська область, м. Бахмач, вул. Богдана Хмельницького, 11, оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради.

Умови оплати праці:

      Посадовий оклад директора закладу загальної середньої освіти відповідає 15 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці. Передбачаються надбавка за вислугу років, надбавка за престижність праці, матеріальна допомога на оздоровлення, щорічна грошова винагорода за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги:

       Посаду директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради може обіймати особа, яка:

- є громадянином України;

- вільно володіє державною мовою;

- має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років;

- не має судимості;

- фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків;

- має організаторські та професійні здібності.

Для участі у конкурсі подаються такі документи:

- заяву про участь у конкурсі (Додаток 1);

- згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (Додаток 2)

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копію довідки про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

      Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

      Зазначені документи подаються особисто учасником або уповноваженою особою з гідно довіреності до відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради за адресою: вул. Соборності, 42, м. Бахмач, Чернігівська область, 16500.

      Строк подання документів – з 30.04.2021 р. до 29.05.2021 р. Особа, уповноважена за надання інформації, прийом документів, про конкурс – Беда Галина Сергіївна, тел. (067)7163784, електронна пошта: metod01@meta.ua.

       Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради за адресою: вул. Соборності, 42, м. Бахмач, Чернігівська область, 16500 за – 24 червня 2021 року о 10:00.

Конкурсний відбір переможця проводиться у 3 етапи:

І етап – письмова тестова перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти.

ІІ етап – перевірка професійних компетентностей (вирішення ситуаційного завдання).

ІІІ етап – публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку комунального закладу.

Перелік питань та форма перевірки знань, зразки ситуаційних завдань знаходяться у Додатку 3, та критерії оцінювання тестувань і завдань знаходяться у Додатку 4.

Наказ

Додатки