Фото без опису     Разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам'яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшановуємо мужність і відданість тих, хто 76 років тому здобував перемогу.

     Війна стала для нашого народу неймовірним горем, справжнім випробуванням долі, від якого ще й досі стискаються серця. Важко знайти українську родину, у родоводі та пам’яті якої немає особистих втрат від неї.

     Невпинно наближається і той день, коли ми не матимемо жодного свідка Другої світової війни, тому доземно вклоняюся живим ветеранам та закликаю кожного з вас у ці дні віддати шану тим, хто  захистив Україну від нацизму, здобув мир і самовідданою працею відбудував країну з повоєнних руїн.

     Низько схиляю голову перед священною пам'яттю загиблих.

     Дорогі ветерани, ваш подвиг непідвладний часу. Саме він зобов’язує теперішнє і прийдешні покоління до мужності та патріотизму, віри у власні сили та можливості, вміння любити Вітчизну та творення добрих справ для блага народу. У нелегкий час зовнішньої військової агресії, боротьби за суверенітет та територіальну цілісність держави героїзм солдатів Перемоги продовжує сучасне покоління захисників України.

     Тож щиро бажаю кожному міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, миру та розвитку для нашої держави!

     Слава Україні!

З повагою

Бахмацький міський голова Павло Шимко