Фото без опису      З травня 2021 р. призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) буде здійснюватись лише після подання нових заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії .

     Житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у травні — вересні 2021 р. буде призначатись з травня 2021 року.

     Заяву та декларацію можливо подати до відділу Центр надання адміністративних послуг  у паперовому вигляді, або надіслати їх поштою до Бахмацького відділу реалізації державної соціальної політики управління соціального захисту населення Ніжинської РДА Чернігівської області, або в електронній формі через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

     Наголошуємо, що у разі отримання інформації про наявність простроченої понад три місяці (на 01.05.2021) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, строк позовної давності якої не минув і загальна сума якої перевищує 340 грн, житлова субсидія не призначається.

     Житлова субсидія надається громадянам тільки у грошовій готівковій формі шляхом перерахування структурним підрозділом з питань соціального захисту населення коштів на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, відкритий в уповноваженому банку, чи виплачується йому готівкою через відділення організації, що здійснює виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання.

     Відшкодування витрат на оплату послуг з виплати і доставки житлової субсидії за місцем фактичного проживання проводиться одержувачам із числа осіб з інвалідністю І групи, осіб, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду, осіб, які досягли 80-річного віку, одержувачів державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та допомоги на догляд.

      Відвідування  без вдягнутої захисної маски або респіратора, а також з ознаками ОРВІ – ЗАБОРОНЕНО!

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ!