Фото без опису      Ось і завершився навчальний рік, який був теж непростим: карантин вніс свої корективи у звичне життя, однак разом ви подолали усі труднощі та виклики часу. Тож прийміть щирі вітання зі святом Останнього дзвоника!

      Висловлюю щиру подяку вчителям за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість душ; батькам — за повсякденні турботи, за віддане вам тепло своїх сердець.

      Сьогодні особливий день для випускників, адже саме для вас востаннє пролунає шкільний дзвоник, який сповістить про закінчення важливого етапу у вашому житті – шкільної пори. Настав час обирати омріяну професію. Впевнений, що у вас все вийде, бо ви – наше майбутнє, потужна молода генерація, на яку ми покладаємо великі сподівання. Дорогі випускники! Зичу вам успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Хай Бог оберігає вас у дорослому житті. В добру путь!

      Вітаючи усіх зі святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, враження, думки і почуття, бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Сподіваюся, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

      Щастя всім, добра, міцного здоров’я та всіляких гараздів!

Бахмацький міський голова Павло Шимко