Фото без опису     Школа - чарівна гомінка країна дитинства, в якій панує атмосфера любові до знань та добра. Саме тут виховують майбутнє нашої України, саме тут зростає інтелект нації. Безперечно, шкільні роки в житті кожної людини – це важливий період становлення і формування особистості.

      27 травня в усіх навчальних закладах Бахмацької громади пролунали передзвони останнього дзвоника, які, як і годиться, сповістили школярів про завершення навчального року і початок літніх канікул, а випускників — про новий етап у житті. Щоб уникнути скупчення людей на заходах та мати змогу дотримуватися соціальної дистанції через пандемію шкільні лінійки відбулися лише для випускників. Тож саме учні 11 класів, вчителі та батьки прийшли в цей день на шкільні подвір’я.

     Цього року свідоцтва про повну загальну середню освіту в громаді отримають 178 випускників старшої школи. Серед них очікується 26 претендентів на нагородження золотою та 5 срібною медалями. Незабаром у одинадцятикласників будуть випускні вечори, а нині вони активно здають зовнішнє незалежне оцінювання.

      Водночас свідоцтва про здобуття базової загальної середньої освіти має отримати 261 учень 9-х класів навчальних закладів громади, при цьому 31 випускник отримає свідоцтва з відзнакою.