Фото без опису     Завершився конкурс “Заквітчаймо Бахмаччину разом!” На жаль, у ньому взяли участь не так багато номінантів, хоча нашим господиням та й господарям є чим похвалитися. Переглянувши надіслані фото, світлини в соцмережах, побачивши особисто, ми переконалися, що є багато  облаштованих територій, впорядкованих квітників, що вражають розмаїттям барв і форм, привабливих та неповторних, які підкреслють індивідуальність господарів. Тож маємо переможців.

      Серед підприємців, що цьогоріч облаштували територію біля закладу торгівлі, перемогу здобула Людмила Сорока. Краса біля будинку в місті по Соборності, 19, створена руками Людмили Божко, яка з творчістю підійшла до облаштування клумби. Відзначимо і Бахмацьку міську бібліотеку для дітей, колектив якої на чолі з Тетяною Білецькою створив ошатні квітники, щоб ті милували око маленьким читачам та і всім перехожим.

      До речі, подарунки, які були вручені переможцям, безкоштовно надані приватним підприємцем Оксаною Вітюк.

      Насамкінець дякуємо усім нашим працьовитим квітникарям, дякуємо всім, хто хоч і не надіслав світлини на конкурс, а створив красу біля багатоповерхового будинку або ж приватної садиби на своїй вулиці чи то провулку або ж біля офісу, магазину, закладу громадського харчування тощо. Адже тільки разом ми зробимо нашу громаду гарною, зеленою і квітучою!

      Вашій увазі — світлини квітників нашої громади.