Фото без опису     Події в сучасному світі змінюють одна одну з неймовірною швидкістю, час летить немов вітер: майбутнє стає теперішнім, а сьогодення – минулим. Усе змінюється, окрім сімейних цінностей. Адже родина - це не тільки осередок досвіду, традицій, духовних та культурних цінностей. Родина - це батьки, брати та сестри, це незмінні почуття любові, радості та щастя, підтримка, доброта та віра у світле майбутнє.

      Саме такі сімейні цінності притаманні родинам, які були присутні на сьогоднішньому святі, а це - родина Рули - Галини Семенівни та Станіслава Пилиповича; родина Шурубури — Лідії Романівни та Петра Яковича; родина Семенченко - Валентини Степанівни та Станіслава Дмитровича; родина Моргун - Мирослави Степанівни та Олексія Степановича; родина Ігнатенків — Олександри Іллівни та Михайла Тимофійовича.

     Подружжя прожили разом у мирі та злагоді півстоліття, пережили і веселі, і сумні хвилини, підтримували одне одного у важкі часи, виховали дітей, а зараз тішаться онуками та правнуками, зберегли взаємну любов і повагу, доказом цьому є те, що вони і сьогодні разом. Розповідаючи організаторам секрети сімейного довголіття, всі вони наголошували, що в його основі — відданість і взаєморозуміння, вміння поступитися власним «я» заради спільного «ми».

       Вітаючи «золоті» подружжя, міський голова Павло Шимко зазначив, що зустріти золотий ювілей подружнього життя можуть лише пари, поціловані Богом. Відсвяткувати золоте весілля – це велике щастя та досягнення, яке варте найвищої поваги. Цей ювілей називають золотим невипадково. Золото – один із найцінніших та найміцніших металів, який дістається важко і ще важче загартовується. Так і з подружнім життям. Немає нічого ціннішого, ніж зміцнена випробуваннями, здобута терпінням, вірністю та любов’ю сім’я.

      Ведучі свята — Оксана Андрійко та Руслан Залозний зі щирістю в голосі розповіли про кожну подружню пару: де народилися, як перетнулися їх життєві стежини, як і коли зрозуміли, що закохалися, де працювали, скільки мають дітей, онуків та правнуків.

       Захід ініційовано головою організації ветеранів Бахмацької міської територіальної громади Лілією Гриценко за підтримки міської ради. Концертні номери присутнім подарували працівники міського будинку культури та Бахмацької школи мистецтв. Спонсорську допомогу, а саме: величавий коровай та запашний пиріг — надав депутат міськради Василь Булах, інші смаколики подружні пари отримали від депутата обласної ради Валерія Колоши, а квіти подаровані місцевим підприємцем Оксаною Вітюк.

      Вшанування подружніх пар, які прожили разом все життя, зберігаючи вірність - це чудова ініціатива, яка є своєрідним закликом для суспільства встановлювати справжні “шлюбні” рекорди. Сподіваємося, що такі історії стануть прикладом для молодих, які лише починають спільне життя. Тож вітаємо золоті подружні пари та зичимо довгого віку разом і при здоров'ї!