Фото без опису    Сьогодні, на Трійцю, у Григорівці відбулася непересічна подія – відкриття реконструйованого спортивного стадіону. Втіленню цієї довгоочікуваної та амбітної мрії посприяв Андрій Іваненко, наш земляк, меценат, власник ТОВ «Агрофірма ім.Шевченка», яке успішно працює в селі, і є одним із флагманів у сільськогосподарській галузі на Чернігівщині.

     За словами старости села Олени Тупої безпосередньо до реалізації проєкту долучився і Микола Крапивний, директор ТОВ «Агрофірма ім.Шевченка». Будівельні роботи виконувалися під пильним наглядом Миколи Цапа та Володимира Павленка, водночас обслуговування стадіону та благоустрій прилеглої території перебували на контролі у Володимира Лавріненка.

      Створення подібних місць – важлива подія в житті нашої громади. Відкриття такої потужної споруди – це, в першу чергу, великий вклад у здорове та активне майбутнє. Саме про це і говорив міський голова Павло Шимко, який подякував усім, хто долучився до створення не лише об’єкта спортивної інфраструктури, а локації, яка об’єднуватиме прихильників здорового способу життя.

     Завітав на свято і почесний гість - народний депутат України Анатолій Гунько, який подарував командам футбольні м’ячі та пообіцяв підтримку в подальшому оснащенні об’єкту.

     Під час урочистого відкриття отець Олег провів чин освячення стадіону.

     Перший символічний удар по м’ячу на новому полі зробив Андрій Іваненко.

     Реконструювали стадіон близько року. Для проведення робіт використали майже 2 млн. грн, де левова частка – звісно, це спонсорські кошти ТОВ «Агрофірма ім.Шевченка», а 200 тис. грн – бюджетні кошти громади.

      З нагоди завершення реконструкції стадіону тут організували спортивне свято – футбольний матч між ФК «Григорівка» та ФК «Колос-Григорівка». Гра завершилася перемогою ФК «Колос-Григорівка» з рахунком 3:2.

      Мешканці села, які дружньо зійшлися на урочисте відкриття сучасного стадіону, продовжили святкування, смакуючи козацький куліш та шашлик.