Фото без опису      Щиросердечно вітаю вас з професійним святом!

      День медичного працівника — це свято лікарів, парамедиків, медичних сестер, лаборантів та адміністративно-господарського персоналу медичних закладів – усіх, хто стоїть на варті здоров’я кожного з нас . Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі, милосердя дозволили з'явитися на цей білий світ, рости здоровими і підтримувати здоровий стан організму, а багатьом людям дали можливість повернутися до активної діяльності, набути впевненості у завтрашньому дні, знову відчути радість життя.

      Сьогодні медична галузь переживає нелегкі часи перетворень та випробувань, але при цьому ви продовжуєте виконувати свою високу місію: дбати про здоров'я людини. Мені згадалися слова, що від Господа і лікарів очікують дива. І диво відбувається, оскільки ви приходите на допомогу й рятуєте людські життя. Особливу роль медицини у нашому житті ми відчули у зв'язку з пандемією COVID-19. Тож у сучасних реаліях професія медика - це ще більші відповідальність та ризик.

       Висловлюю величезну вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини міста за невтомну благородну працю, самопожертву, відданість своїй професії.

       Маю приємність цього дня відзначити, що до когорти видатних лікарів Бахмаччини належать обидва почесних громадянина міста - Білогруд Іван Павлович та Шимко Микола Павлович.

       Пишаюсь своїм батьком, якому Указом Президента України N257/2021 з нагоди Дня медичного працівника присвоєне звання "ЗАСЛУЖЕНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ".

        Бажаємо вам і вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя. Сил та наснаги у вашій святій справі. І нехай добро, яке ви творите, повертається до вас сторицею!

З повагою і вдячністю

Бахмацький міський голова

Павло Шимко