З червня поточного року юридичні особи, які є клієнтами ТОВ «Чернігівгаз Збут», отримали нову можливість. Представники бізнесу відтепер можуть сплачувати за послугу розподілу електричної енергії через свого постачальника.

     «Наші клієнти знаходяться в постійному пошуку способів економії часу та ресурсів, зокрема, і в питаннях взаємодії з постачальниками енергоносіїв. Ми запровадили цю можливість. Відтепер наші клієнти можуть ці питання вирішувати з менеджером свого постачальника замість двох компаній — оператора розподілу та постачальника», — повідомив начальник відділу юридичних осіб ТОВ «Чернігівгаз Збут» Ігор Полулях.

      Оплата за розподіл через постачальника спрощує для клієнтів ведення бухгалтерії. Один і той самий менеджер формує рахунок за розподіл і за постачання електроенергії, та надсилає його клієнту. Отримані від клієнта кошти за розподіл постачальник переводить на спеціальний рахунок оператора системи розподілу.

      За фактом отримання послуги і сплати за неї персональний менеджер формує Акти на компенсацію послуги розподілу й на електроенергію.

      Рахунок на розподіл формується до 25 числа кожного місяця на наступний місяць. Так само, як і при сплаті регулюються за послугу напряму оператору системи розподілу, клієнт сплачує його на умовах 100 % попередньої оплати. Вартість послуги розподілу залишиться такою ж, що й за умови її безпосередньої оплати ОСР, оскільки тарифи на розподіл електроенергії регулюються державою.

       Нагадаємо, що для сплати за постачання електроенергії клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» самостійно обирають графік оплати, це може бути: попередня оплата, сплата подекадно або післяплата. У будь-якому варіанті, обраному клієнтом, можливо отримувати електроенергію з оплатою за послугу розподілу через постачальника.

Довідково:

       ТОВ «Чернігівгаз Збут» має ліцензію на право ведення діяльності із постачання електричної енергії відповідно Постанови НКРЕКП від 17.06.2020 року № 1119. Наразі компанія постачає електроенергію лише непобутовим споживачам.

«Чернігівгаз Збут». Надійний та зручний для кожного!