Фото без опису     На первинному обліку дітей, які залишились без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, служби у справах дітей міської ради перебувають діти-сироти (брат та сестра) дівчинка 12 років, хлопчик 14 років.

     Служба у справах дітей міської ради запрошує на бесіду громадян, які мають невичерпний виховний потенціал, бажання створити дітям сімейний затишок, допомогти обрати вірний життєвий шлях та стати дітям-сиротам опікунами/піклувальниками чи прийомними батьками.

     Основні вимоги до кандидатів: мати дохід за останні шість місяців, мати власне житло з можливістю створити дітям окрему кімнату для проживання, задовільний стан здоров’я, відсутність судимостей, згода всіх повнолітніх членів сім’ї. Також необхідно пройти курс навчання з виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

      Для консультації можна звертатись до служби у справах дітей міської ради (вул. Соборності, 42, м. Бахмач, 4-й поверх, ліве крило, тел. (04635)2-18-46), або до комунальної установи “Центр надання соціальних послуг” Бахмацької міської ради (вул. Вернадського, 7, м. Бахмач, тел. (04635)2-13-78)