Фото без опису     Сьогодні міський голова Павло Шимко провів засідання виконавчого комітету Бахмацької міської ради, під час якого розглянуто 22 питання порядку денного. Усі рішення були ухвалені одноголосно або більшістю голосів.

     Члени виконкому, зокрема розглянули питання надання матеріальної допомоги, влаштування долі неповнолітніх жителів громади, які цього потребують у силу різних обставин; надали згоду на укладання договорів дарування або ж продажу майна, що стосуються дотримання прав неповнолітніх.

     Серед основного — затвердили кошторисні розрахунки вартості об'єктів будівництва комунальної власності громади, а саме:

- "Будівництво кладовища по вул. Тиницькій в м. Бахмач, Чернігівської області (I-ша черга)". Коригування з перерахунком залишку робіт, в сумі – 1970,021 тис. грн;

- "Капітальний ремонт будівлі Бахмацького фізкультурно-оздоровчого комплексу за адресою: вул. Перемоги, 29-А, м. Бахмач, Чернігівської області", в сумі – 7168,721 тис. грн;

- "Капітальний ремонт проїзної частини автомобільної дороги по вул. Соборності в м. Бахмач Чернігівської області", в сумі – 15263,564 тис. грн;

- "Капітальний вибірковий ремонт проїзної частини автомобільної дороги по вул. Батуринській в м. Бахмач Чернігівської області", в сумі – 4945,841 тис. грн.

      У зв'язку з підвищенням температури повітря понад 24° С, що при русі великовагового транспорту загальною вагою понад 12 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т може призвести до утворення деформацій покриття доріг, підтримали рішення щодо введення додаткових обмежень руху цих транспортних засобів по вулицях: Батуринська, Першотравнева, Соборності, Даньківський Шлях, Тиницька, Чернігівська, Олени Теліги, Конотопська.

      Згідно з актами обстежень зелених насаджень, надали дозвіл КВП “Комунальник” та КП “Бахмацьке” на вирубку дерев на території громади, враховуючи те, що одні дерева досягли вікової межі, інші ж мають значний нахил на проїжджу частину дороги та створюють загрозу для водіїв і пішоходів.

      На завершення заходу міський голова  анонсував заходи, які відбудуться в громаді та будуть приурочені до 25-річчя ухвалення Конституції України та Дня молоді.