Фото без описуНещодавно за сприяння благодійників здійснено капітальний ремонт ганку Фастовецького сільського клубу. До речі, цей заклад - один із "старожилів" у нашій громаді, якому незабаром виповниться 160 років з моменту будівництва. Поважний термін відслужила ця будівля на благо колишньої Фастовецької територіальної громади. Пригадуємо, що у її приміщенні знаходилася волость, пізніше - сільська рада, а нині - сільський клуб та бібліотека.

Фастівчани добре пам'ятають зовнішній вигляд установи, який, скоріш за все, нагадував хату- мазанку, а не культурний осередок на селі. Згодом завдяки спонсорській допомозі керівника місцевого сільгосппідприємства Василя Булаха було здійснено капітальний ремонт приміщення. Наразі ж завершено ремонтні роботи з оновлення входів та фундаменту будівлі.

Осучасненому вигляду закладу ми завдячуємо допомозі спонсорів — Василю Булаху, Івану Чорноногу та Миколі Фостію. Водночас щира вдячність місцевим будівельникам — Олександру Янчуку, Миколі Михайленку, Вікторам Гайдаю та Соснову, які виконали ремонтні роботи.

Це лише один з прикладів того, як ініціативність, згуртованість людей навколо доброї справи привели до чудових результатів.