Суттєві коливання цін на електроенергію, особливо на ринку на добу наперед та внутрішньодобовому ринку, ускладнюють для бізнесу планування витрат на енергоресурси.

     Виходячи з потреб клієнтів, котрі в нинішніх умовах найбільше потребують фінансової стабільності у питанні видатків на енергоносії, ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує споживачам категорії малого та середнього бізнесу новий вигідний тариф «Фіксований».

     За умовами тарифу, щомісячну ціну на електроенергію зафіксували на період постачання з 1 серпня до 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б, які споживають до 50 тисяч кВт на одну точку обліку, та не мають засобів погодинного обліку електроенергії на території Об’єднаної енергетичної системи України.

     «Зазвичай для таких клієнтів ціна розраховується як середньозважена вартість закупівлі електричної енергії, що фактично склалася для Постачальника на ринку «на добу наперед». Отже, клієнти перебувають у постійній залежності від тенденцій РДН електричної енергії. Ми знайшли можливість зменшити цю залежність і знизити тиск на малий та середній бізнес за допомогою тарифу «Фіксований»», — зазначив керівник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Ігор Полулях.

     Перейти на тариф «Фіксований» можуть як діючі, так і нові бізнес-клієнти. Але тим, хто планує змінити постачальника й отримати вигідний тариф варто пам’ятати, що про зміни він має сповістити попереднього постачальника не менше, ніж за 21 один день до переходу. При цьому, споживач сам обирає найбільш зручний для себе спосіб оплати — передплата, подекадна оплата або ж післяплата.

     Про всі деталі пропозиції дізнавайтеся в менеджера, який працює у вашому регіоні:

  • Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Городнянський, Корюківський, Сновський, Куликівський, Ріпкинський, Чернігівський райони та м. Чернігів: за телефоном: (0462) 94–12–47 (дод. 1224) та (0462) 94–12–47 (дод. 1229);

  • Бахмацький, Борзнянський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський, Варвинський та Прилуцький райони (з фізичним розташуванням у м. Прилуки): (04637) 7–16–10;

  • Ніжинський, Бобровицький, Козелецький, Носівський райони (з фізичним розташуванням у м. Ніжин): (04631) 7–83–05;

      Обравши тариф «Фіксований», клієнт захищає себе від коливань цін на електроенергію та отримує чітке уявлення про обсяг своїх витрат на електричну енергію на найближчі п’ять місяців.

      Тариф на послугу передачі електроенергії є регульованим і наразі становить 0,29393 грн за кВт/год (без ПДВ).

Довідка

      ТОВ «Чернігівгаз Збут» має ліцензію на право ведення діяльності із постачання електричної енергії, відповідно Постанови НКРЕКП від 17.06.2020 року № 1119. Сьогодні компанія постачає електроенергію непобутовим споживачам, готуючись до відкриття ринку електричної енергії для населення.

«Чернігівгаз Збут». Надійний та зручний для кожного!