Фото без опису      Його з однаковою радістю зустрічають і молодь, і представники старшого покоління. Місце, де людина народилася, де пройшли її дитинство та юність, де вона працює і виховує дітей, – дорогий серцю куточок, мала батьківщина, джерело сили і натхнення.

      Мальовниче й затишне Халимонове зібрало сьогодні на День свого народження чимало односельців та гостей.

       З вітальним словом до присутніх звернулася староста села Наталія Пилипенко, натхненниця та ініціаторка заходу. Привітала халимонівців секретар міської ради Ірина Левченко та передала подарунок від громади— мотокосу.

       Цікаві номери та обрядове купальське дійство подарували гості з Пісок – «Ягідки» й місцеві таланти. Заплітали хореографічні візерунки юні дівчата. На жителів села очікувала й лотерея.

       Молодь розважалася, співаючи й підтанцьовуючи, а люди поважного віку вели розмови про життя-буття, згадували минуле, ділилися новинами й раділи, дивлячись на виступи артистів, адже всі скучили за святом і живим спілкуванням.

       Також цього дня для жителів села працювала польова кухня - усі мали змогу пригоститися смачним кулішем.

        Свято об’єднало людей різних поколінь, для яких Халимонове було і залишається рідним. Нехай ця подія принесе в кожну оселю гарний настрій, добрі зустрічі та дружнє спілкування і стане новим імпульсом для праці, творчості, звершень та успіхів. Нехай щастя усміхнеться халимонівцям ясним сонячним промінням і кожен знайде свою квітку щастя.