Фото без описуговорить народна мудрість. І це дійсно так. Як із струмка починається ріка, так і життя починається з родини.

8 липня в Україні відзначається День родини, що припадає на свято Петра і Февронії, покровителів сім'ї та шлюбу. Погодьтеся, родина є першоосновою для виховання малечі. А духовний вплив батьківського дому на формування дитини створюється завдяки щирій материнській ніжності, небагатослівній любові батька, домашньому затишку, захисту і сімейній злагоді.

Тож вітання, зокрема, отримали багатодітні родини, що виховують 5 і більше дітей. Так, молоду маму - Анастасію Паристу з Бахмача привітали секретар Бахмацької міської ради Ірина Левченко та начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту міськради Лариса Журба (на світлині).

Анастасія виховує чотирьох доньок — дев'ятирічну Світланку, шестирічну Аню, чотирьохрічну Іринку, дворічну Марійку та сина Дмитрика, якому виповнилося 7 років.

Родину Ольги Сунко з Григорівки, старшій доньці якої - шістнадцять, синам: Сергію — тринадцять, Артему — дев'ять, Андрію — шість, а найменшому Антону — чотири рочки, відвідають невдовзі.

Багатодітним родинам подарували телевізори. Ця техніка була придбана в рамках Програми підтримки молоді та багатодітних сімей Бахмацької міської територіальної громади.