Фото без описуУсі ми любимо приймати вітання на День народження, а чи замислювався ти над тим, що привітати можна не лише батьків, друзів, близьких, але й рідний Бахмач!

    7 серпня наше місто святкуватиме свій День народження, і саме ти матимеш унікальну можливість зі сцени разом із міським головою Павлом Шимком привітати рідне місто зі святом!

    Якщо тобі від 7 до 14 років, і ти мешканець або мешканка міста Бахмача, запрошуємо взяти участь у конкурсі на найкраще привітання до Дня міста.

    Основні вимоги: творчий підхід, оригінальність та відповідність темі. Зроби власноруч (приймаються лише індивідуальні роботи) святкову листівку, аплікацію або будь-яку іншу поробку, додай теплі слова вітання на адресу іменинника – рідного міста Бахмача та до 30 липня принеси свою творчу роботу в Бахмацьку міську раду (вул. Соборності 42, відділ організаційної роботи та кадрового забезпечення виконкому міськради, ліве крило, 3 поверх).

   Обов’язково вкажи контактний телефон.

   Автори найкращих 2 робіт візьмуть участь у привітанні до Дня міста зі сцени свята! Але це ще не все)      Будуть ще приємні сюрпризи!

   Не зволікай! Починай творити найкращий подарунок Бахмачу на День народження!